Category: Emanet

Emanet  – Episodi 1

Emanet – Episodi 1

Kevser u rrit në një lagje të përulur dhe të varfër dhe pasi ajo u bë nuse e djalit të familjes së pasur Kirimli, babai i saj ndërpret të gjitha lidhj [...]
1 / 1 POSTS