Category: Episodet e Fundit

1 2 3 4 10 / 37 POSTS
Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 3

Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 3

Ademi ka perfunduar ushtrine dhe eshte ne kerkim te nje pune, por pa sukses. Jeton me gruan, Nevinin dhe vajzen. Bejne nje jete modeste dhe te lumtur [...]
Ariza – Episodi 4 – Pjesa 1

Ariza – Episodi 4 – Pjesa 1

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje d [...]
Sefirin Kizi – Episodi 22 – Pjesa 1

Sefirin Kizi – Episodi 22 – Pjesa 1

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 2

Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 2

Ademi ka perfunduar ushtrine dhe eshte ne kerkim te nje pune, por pa sukses. Jeton me gruan, Nevinin dhe vajzen. Bejne nje jete modeste dhe te lumtur [...]
Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 1

Yeni Hayat – Episodi 5 – Pjesa 1

Ademi ka perfunduar ushtrine dhe eshte ne kerkim te nje pune, por pa sukses. Jeton me gruan, Nevinin dhe vajzen. Bejne nje jete modeste dhe te lumtur [...]
Menajerimi Ara – Episodi 6 – Pjesa 3

Menajerimi Ara – Episodi 6 – Pjesa 3

Dixhle eshte nje vajze e cila sapo ka mbaruar studimet per radio-televizion dhe ka ardhur nga Antalja ne Stamboll per te gjetur pune. Ben nje jete mes [...]
Zoteria i Gabuar – Episodi 14 – Pjesa 3 (Fundi i Serialit)

Zoteria i Gabuar – Episodi 14 – Pjesa 3 (Fundi i Serialit)

Ozgür është pronar i restorantit shumë të vlefshëm dhe jeton një jetë të ngathët, por të lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi ta [...]
Hercai – Episodi 41 – Pjesa 3

Hercai – Episodi 41 – Pjesa 3

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Zoteria i Gabuar – Episodi 14 – Pjesa 2

Zoteria i Gabuar – Episodi 14 – Pjesa 2

Ozgür është pronar i restorantit shumë të vlefshëm dhe jeton një jetë të ngathët, por të lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi ta [...]
Hercai – Episodi 41 – Pjesa 2

Hercai – Episodi 41 – Pjesa 2

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
1 2 3 4 10 / 37 POSTS