Category: Fragmentet

Sezoni 3 – Fragmenti 1

Sezoni 3 – Fragmenti 1

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Episodi 2 – Fragmenti 1

Episodi 2 – Fragmenti 1

Ademi ka perfunduar ushtrine dhe eshte ne kerkim te nje pune, por pa sukses. Jeton me gruan, Nevinin dhe vajzen. Bejne nje jete modeste dhe te lumtur [...]
Episodi 9 – Fragmenti 1

Episodi 9 – Fragmenti 1

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
Episodi 18 – Fragmenti 2

Episodi 18 – Fragmenti 2

Vajza e Ambasadorit – Sancar, djali i një kalorësi gariban, dashurohet nga Nare, vajza e një ambasadori që erdhi në Bodrum kur ishte fëmijë, këta dy f [...]
Episodi 8 – Fragmenti 2

Episodi 8 – Fragmenti 2

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
Episodi 8 – Fragmenti 1

Episodi 8 – Fragmenti 1

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
Episodi 10 – Fragmenti 1

Episodi 10 – Fragmenti 1

Ozgür është pronar i restorantit shumë të vlefshëm dhe jeton një jetë të ngathët, por të lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi tan [...]
9 / 9 POSTS