Category: Hercai

1 2 3 24 10 / 239 POSTS
Hercai – Episodi 69 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Hercai – Episodi 69 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 69 – Pjesa 2

Hercai – Episodi 69 – Pjesa 2

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 69 – Pjesa 1

Hercai – Episodi 69 – Pjesa 1

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 68 – Pjesa 4

Hercai – Episodi 68 – Pjesa 4

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 68 – Pjesa 3

Hercai – Episodi 68 – Pjesa 3

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 68 – Pjesa 2

Hercai – Episodi 68 – Pjesa 2

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 68 – Pjesa 1

Hercai – Episodi 68 – Pjesa 1

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 67 – Pjesa 4

Hercai – Episodi 67 – Pjesa 4

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 67 – Pjesa 3

Hercai – Episodi 67 – Pjesa 3

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
Hercai – Episodi 67 – Pjesa 2

Hercai – Episodi 67 – Pjesa 2

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndë [...]
1 2 3 24 10 / 239 POSTS