Category: I Burgosuri

1 2 3 10 10 / 93 POSTS
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 31 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 30 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 29 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 28 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 28 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
1 2 3 10 10 / 93 POSTS