Category: Kampioni

Kampioni – Episodi 11-2

Kampioni – Episodi 11-2

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 11-1

Kampioni – Episodi 11-1

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 10-4

Kampioni – Episodi 10-4

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 10-3

Kampioni – Episodi 10-3

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 10-2

Kampioni – Episodi 10-2

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 10-1

Kampioni – Episodi 10-1

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 9-4

Kampioni – Episodi 9-4

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 9-3

Kampioni – Episodi 9-3

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 9-2

Kampioni – Episodi 9-2

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
Kampioni – Episodi 9-1

Kampioni – Episodi 9-1

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë [...]
10 / 10 POSTS