Category: Kasaba Doktoru

1 2 3 8 10 / 72 POSTS
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 25 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 24 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 23 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 22 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 22 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
1 2 3 8 10 / 72 POSTS