Category: Koha Kalon

1 2 10 / 18 POSTS
Koha Kalon – Episodi 61

Koha Kalon – Episodi 61

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 60

Koha Kalon – Episodi 60

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 59

Koha Kalon – Episodi 59

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 58

Koha Kalon – Episodi 58

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 57

Koha Kalon – Episodi 57

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 56

Koha Kalon – Episodi 56

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 55

Koha Kalon – Episodi 55

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 54

Koha Kalon – Episodi 54

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 53

Koha Kalon – Episodi 53

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
Koha Kalon – Episodi 52

Koha Kalon – Episodi 52

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per [...]
1 2 10 / 18 POSTS