Category: Krijuesi i Problemeve

1 2 10 / 15 POSTS
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 3

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 3

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 2

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 2

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 1

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 5 – Pjesa 1

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 3

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 3

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 2

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 2

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 1

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 4 – Pjesa 1

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 3

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 3

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 2

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 2

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 1

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 3 – Pjesa 1

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 2 – Pjesa 3

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 2 – Pjesa 3

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
1 2 10 / 15 POSTS