Category: Kurulus Osman

Kurulus Osman – Episodi 3

Kurulus Osman – Episodi 3

Seriali do të përqendrohet në jetën e Osman Beut, djalit të Ertugrul Gazi dhe themeluesit të Perandorisë Osmane. [...]
Kurulus Osman – Episodi 2

Kurulus Osman – Episodi 2

Seriali do të përqendrohet në jetën e Osman Beut, djalit të Ertugrul Gazi dhe themeluesit të Perandorisë Osmane. [...]
Kurulus Osman – Episodi 1

Kurulus Osman – Episodi 1

Seriali do të përqendrohet në jetën e Osman Beut, djalit të Ertugrul Gazi dhe themeluesit të Perandorisë Osmane. [...]
3 / 3 POSTS