Category: Masumlar Apartmani

Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 3

Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 3

Familja Xhandemir, eshte e fuqishme dhe me emer ne Yrgyp. Por gjerat nuk jane fort te mira brenda familjes. Vite me pare kane perjetuar dy vdekje. Nje [...]
Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 2

Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 2

Familja Xhandemir, eshte e fuqishme dhe me emer ne Yrgyp. Por gjerat nuk jane fort te mira brenda familjes. Vite me pare kane perjetuar dy vdekje. Nje [...]
Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 1

Masumlar Apartmani – Episodi 1 – Pjesa 1

Familja Xhandemir, eshte e fuqishme dhe me emer ne Yrgyp. Por gjerat nuk jane fort te mira brenda familjes. Vite me pare kane perjetuar dy vdekje. Nje [...]
3 / 3 POSTS