Category: Më dëgjo

1 2 3 6 10 / 60 POSTS
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 20 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 19 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 18 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 17 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 17 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
1 2 3 6 10 / 60 POSTS