Category: Mrekullia

Mucize (Mrekullia)

Mucize (Mrekullia)

Është viti 1960 dhe një mësues i ri është i detyruar të lërë familjen e tij e të zhvendoset larg për të dhënë mësim. Fshati në të cilin e kanë caktuar [...]
1 / 1 POSTS