Category: Sezoni 2

Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 3

Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 3

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 2

Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 2

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 1

Trokit ne deren time – Episodi 40 – Pjesa 1

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë m [...]
3 / 3 POSTS