Category: Slide

1 2 3 273 10 / 2721 POSTS
Gjykimi (Yargi) – Episodi 11 – Pjesa 2

Gjykimi (Yargi) – Episodi 11 – Pjesa 2

Yargi tregon historinë mes një avokati dhe një prokuroreje që së bashku gjenden përballë një kufome, një mister i cili lidh dy personazhet së bashku. [...]
Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 30 – Pjesa 2

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 30 – Pjesa 2

Vëllezërit e Mi - Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fa [...]
Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 3

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 3

Nalan është një grua e re e bukur që fiton dashurinë e të gjithëve në shikim të parë me ngrohtësinë e saj. Meqenëse është fëmija i vetëm i familjes së [...]
Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 2

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 2

Nalan është një grua e re e bukur që fiton dashurinë e të gjithëve në shikim të parë me ngrohtësinë e saj. Meqenëse është fëmija i vetëm i familjes së [...]
Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 1

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 21 – Pjesa 1

Nalan është një grua e re e bukur që fiton dashurinë e të gjithëve në shikim të parë me ngrohtësinë e saj. Meqenëse është fëmija i vetëm i familjes së [...]
I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 3

I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 3

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtu [...]
I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 2

I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 2

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtu [...]
I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 1

I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 40 – Pjesa 1

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtu [...]
1 2 3 273 10 / 2721 POSTS