Category: Të prita shumë

1 2 3 4 10 / 39 POSTS
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 2

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 2

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 1

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 13 – Pjesa 1

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 3

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 3

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 2

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 2

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 1

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 12 – Pjesa 1

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 3

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 3

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 2

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 2

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 1

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 11 – Pjesa 1

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 10 – Pjesa 2

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 10 – Pjesa 2

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset [...]
1 2 3 4 10 / 39 POSTS