Category: The Good Doctor

1 2 10 / 18 POSTS
Sezoni 1 – Episodi 18 (I Fundit)

Sezoni 1 – Episodi 18 (I Fundit)

Ekipi duhet te zbuloje shkakun e vertete qe fshihet pas demtimeve te nje adoleshenti . Pasi humb nje send me vlere Shoni shperqendrohet nga nje lajm I [...]
Sezoni 1 – Episodi 17

Sezoni 1 – Episodi 17

Kur ekipi merret me nje pacient qe deshiron te beje nje operacion qe mund ti rrezikoje jeten, pacienti pyet Shonin se cdo te bente ai ne vendin e tij. [...]
Sezoni 1 – Episodi 16

Sezoni 1 – Episodi 16

Kur ekipi merret me nje pacient qe deshiron te beje nje operacion qe mund ti rrezikoje jeten, pacienti pyet Shonin se cdo te bente ai ne vendin e tij. [...]
Sezoni 1 – Episodi 15

Sezoni 1 – Episodi 15

Nje adoleshente shpreson qe ekipi kirurgjik do e shpetoje ate nga jeta e saj e izoluar nderkohe qe nje djale i vogel refuzon te pranoje organin e nje [...]
Sezoni 1 – Episodi 14

Sezoni 1 – Episodi 14

Dr. Lim propozon nje plan qe te inkurajoje konkurencen me ndihmes-kirurgeve. Dr. Melendez bashke me Dr. Brauni dhe Dr. Reznik trajtojne babain e dy bi [...]
Sezoni 1 – Episodi 13

Sezoni 1 – Episodi 13

Shoni dyshon se pacientja po genjen per shkakun e lendimit dhe ben nje supozim teper kontrovers per motivet e saj. Nderkohe qe jeta peronale e Dr. Mel [...]
Sezoni 1 – Episodi 12

Sezoni 1 – Episodi 12

Binjaket pesojne komplikacione gjate operacionit dhe e detyrojne ekipin qe te marre nje vendim shume te rendesishem. Shoni kthehet ne spital pas udhet [...]
Sezoni 1 – Episodi 11

Sezoni 1 – Episodi 11

Dr. Endrjus i cakton Dr. Melendezit nje transplant veshke te veshtire mes dy binjakesh ; Shoni vendos te beje nje udhetim te paplanifikuar me Lean dhe [...]
Sezoni 1 – Episodi 10

Sezoni 1 – Episodi 10

Kler meson te komunikoje me Shonin nderkohe qe ata nxitojne per ne spital me nje organ te dhuruar qe duhet ta transplantojne dhe bejne nje operacion n [...]
Sezoni 1 – Episodi 9

Sezoni 1 – Episodi 9

Kler meson te komunikoje me Shonin nderkohe qe ata nxitojne per ne spital me nje organ te dhuruar qe duhet ta transplantojne dhe bejne nje operacion n [...]
1 2 10 / 18 POSTS