Category: Vajza e Ambasadorit

1 2 3 17 10 / 167 POSTS
Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 2

Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 2

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 1

Sefirin Kizi – Episodi 52 – Pjesa 1

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 3

Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 3

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 2

Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 2

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 1

Sefirin Kizi – Episodi 51 – Pjesa 1

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 3

Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 3

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 2

Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 2

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 1

Sefirin Kizi – Episodi 50 – Pjesa 1

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
Sefirin Kizi – Episodi 49 – Pjesa 3

Sefirin Kizi – Episodi 49 – Pjesa 3

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine [...]
1 2 3 17 10 / 167 POSTS