Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 2

HomeSevmek Zamani

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 2

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Jeta e studentes së vendosur dhe të suksesshme të universitetit Firuze ndryshon papritur kur takon një njeri misterioz në traget. Ndërsa Firuze gjen veten si hero e një historie dashurie të plotë, e kaluara e familjes së saj rishfaqet vite më vonë. Ndërsa dashuria e pastër dhe pasionante që ajo jetoi ishte streha e saj e vetme nga e vërteta që e mërziti atë, Firuze nuk është në dijeni të sekretit të madh të njeriut me të cilin ajo ra në dashuri. Kur ky sekret të dalë në dritë, jeta e askujt nuk do të jetë e njëjtë si më parë, testi i Firuzes në fakt do të fillojë pas kësaj…

Ky është, Sevmek Zamani (Koha për dashuri).


Se shpejti…

COMMENTS