HomeSlideThe Good Doctor

Sezoni 1 – Episodi 1

Presidenti I spitalit Shen Bonaventura ne San Jose deshiron qe Bordi I Drejtoreve te pranoje nje djale te ri me autizem dhe sindromen e dijetarit te punoje ne stafin e tyre kirurgjik.

 

COMMENTS