HomeSlideThe Good Doctor

Sezoni 1 – Episodi 11

Dr. Endrjus i cakton Dr. Melendezit nje transplant veshke te veshtire mes dy binjakesh ; Shoni vendos te beje nje udhetim te paplanifikuar me Lean dhe ti harroje te gjitha.

 

COMMENTS