HomeSlideThe Good Doctor

Sezoni 1 – Episodi 12

Binjaket pesojne komplikacione gjate operacionit dhe e detyrojne ekipin qe te marre nje vendim shume te rendesishem. Shoni kthehet ne spital pas udhetimit me Lean dhe vendos ti kerkoje Dr. Glasmanit leje per tu transferuar.

 

COMMENTS