HomeSlideThe Good Doctor

Sezoni 1 – Episodi 5

Kler meson te komunikoje me Shonin nderkohe qe ata nxitojne per ne spital me nje organ te dhuruar qe duhet ta transplantojne dhe bejne nje operacion ne mes te rruges.

 

COMMENTS