HomeSlideAna ime e Majte

Sol Yanim (Ana ime e Majte) – Episodi 8 – Pjesa 2

Sol Yanim – dashuria do të hap derën e rastësive dhe anasjelltas dhe duke vepruar kështu, ka nyje që do të zgjidhen dhe me çdo zbulim, sekretet e reja do të zbulohen.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS