Tag: Ada Masali episodi 25 me titra shqip

Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Shtigjet e kryqëzuara të Haziranit, një biznesmene e qytetit, dhe Pojrazit, të riut të pashëm dhe ndihmës të ishullit, në ishullin e Dallëndysheve dh [...]
Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 2

Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 2

Shtigjet e kryqëzuara të Haziranit, një biznesmene e qytetit, dhe Pojrazit, të riut të pashëm dhe ndihmës të ishullit, në ishullin e Dallëndysheve dh [...]
Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 1

Përrallë Ishulli (Ada Masali) – Episodi 25 – Pjesa 1

Shtigjet e kryqëzuara të Haziranit, një biznesmene e qytetit, dhe Pojrazit, të riut të pashëm dhe ndihmës të ishullit, në ishullin e Dallëndysheve dh [...]
3 / 3 POSTS