Tag: Aziz episodi 28 me titra shqip

Aziz – Episodi 28 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit)

Aziz – Episodi 28 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit)

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
Aziz – Episodi 28 – Pjesa 2

Aziz – Episodi 28 – Pjesa 2

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
Aziz – Episodi 28 – Pjesa 1

Aziz – Episodi 28 – Pjesa 1

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
3 / 3 POSTS