Tag: Doktori i Qytetit episodi 12 me titra shqip

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 2

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 2

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 1

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 1

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
3 / 3 POSTS