Tag: Kasaba Doktoru

1 2 3 4 10 / 36 POSTS
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 2

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 2

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 1

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 12 – Pjesa 1

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 3

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 3

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 2

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 2

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 1

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 11 – Pjesa 1

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 2

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 2

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 1

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 1

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 9 – Pjesa 3

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 9 – Pjesa 3

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
1 2 3 4 10 / 36 POSTS