Tag: Mahkum episodi 22 me titra shqip

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 3

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 3

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 2

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 2

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 1

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 22 – Pjesa 1

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
3 / 3 POSTS