Tag: O Ku

1 2 10 / 15 POSTS
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 3

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 2

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 1

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 5 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 3

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 2

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 1

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 3

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 2

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 2

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 1

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 3 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
Ah Nerede (O Ku) – Episodi 2 – Pjesa 3

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 2 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) - Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prest [...]
1 2 10 / 15 POSTS