Tag: seriale me titra shqip

1 2 3 18 10 / 178 POSTS
Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 3

Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 3

Gizli Sakli (Fshehurazi) - Naz sapo është diplomuar në akademinë e policisë dhe jeton me nënën dhe xhaxhain e saj, të cilët janë personazhe mbrojtës. [...]
Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 2

Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 2

Gizli Sakli (Fshehurazi) - Naz sapo është diplomuar në akademinë e policisë dhe jeton me nënën dhe xhaxhain e saj, të cilët janë personazhe mbrojtës. [...]
Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 1

Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 1

Gizli Sakli (Fshehurazi) - Naz sapo është diplomuar në akademinë e policisë dhe jeton me nënën dhe xhaxhain e saj, të cilët janë personazhe mbrojtës. [...]
Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 3

Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 3

Seversin – Do të shpalosë ngjarjen rreth një vajze të re të quajtur Asya. Ajo jeton një jetë krejtësisht të thjeshtë dhe të pakuptimtë, punon si shit [...]
Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 2

Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 2

Seversin – Do të shpalosë ngjarjen rreth një vajze të re të quajtur Asya. Ajo jeton një jetë krejtësisht të thjeshtë dhe të pakuptimtë, punon si shit [...]
Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 1

Seversin (E do) – Episodi 4 – Pjesa 1

Seversin – Do të shpalosë ngjarjen rreth një vajze të re të quajtur Asya. Ajo jeton një jetë krejtësisht të thjeshtë dhe të pakuptimtë, punon si shit [...]
Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 3

Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 3

Kara Tahta (Dërrasa e Zezë) - Tregon historinë e Atllasit, një mësues matematike i caktuar për të dhënë mësim në shkollën ku ai u ngacmua kur ishte m [...]
Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 2

Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 2

Kara Tahta (Dërrasa e Zezë) - Tregon historinë e Atllasit, një mësues matematike i caktuar për të dhënë mësim në shkollën ku ai u ngacmua kur ishte m [...]
Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 1

Kara Tahta (Dërrasë e Zezë) – Episodi 10 – Pjesa 1

Kara Tahta (Dërrasa e Zezë) - Tregon historinë e Atllasit, një mësues matematike i caktuar për të dhënë mësim në shkollën ku ai u ngacmua kur ishte m [...]
Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Tregon historinë e luftës së dy të rinjve të kombësive të ndryshme për të arritur të pamundurën për hir të das [...]
1 2 3 18 10 / 178 POSTS