HomeSlideSen cal kapimi

Trokit ne deren time – Episodi 29 – Pjesa 1

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e lë me diplomën e shkollës së mesme. Serkan Bolat i ofron Edës mundësin që të kthejë bursën e saj nëse pretendon se është i fejuari i tij për dy muaj. Edhe pse Eda kundërshton ofertën e këtij njeriu pasi ajo e urren atë, ajo duhet të pranojë kur kushtet të ndryshojnë. Ndërsa pretendojnë të jenë të fejuar, Serkan dhe Eda fillojnë të përjetojnë një marrëdhënie pasionante, sfiduese që do t’i bëjë ata të harrojnë gjithçka që ata dinë mirë. Sepse dashuria është e vështirë. Dhe kjo është arsyeja pse është e mahnitshme.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2

COMMENTS