HomeSlideCamdaki Kiz

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 8 – Pjesa 1

Nalan është një grua e re e bukur që fiton dashurinë e të gjithëve në shikim të parë me ngrohtësinë e saj. Meqenëse është fëmija i vetëm i familjes së saj, ajo u rrit me një kukull dore, ajo jetoi jetën e saj në ekzistencë dhe u diplomua në shkollat më të mira me nderime. Nalan gjen zinxhirin më të madh të hoteleve në Turqi kompania Köroğlu si një arkitekte në drejtimin sesa në prag të martesës së saj me Sedat Köroglu. Megjithëse Nalan dhe Sedat filluan të ecnin dorë për dore në këtë përrallë me shpresë, duke menduar se po largoheshin nga sekretet e errëta që kishin mbajtur në të kaluarën e tyre; Së shpejti jeta e tyre do të zhytet në errësirë të vërtetë..

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS