HomeSlideKardeslerim

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 23 – Pjesa 1

Vëllezërit e Mi – Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fatkeqe. Në të gjithë botën, nuk ka asgjë që ata mund të bëjnë përveçse të mbajnë njëri-tjetrin. Derisa dyert e kolegjit në pronësi të Akif Atakul, që shkaktuan ngjarjet, dhe kështu jeta e tyre u hap për këta fëmijë… Kjo jetë e re, ku kryqëzohen rrugët e të pasurve dhe të varfërve, krimineli dhe viktima, i kthen të gjithë në një të ri, duke mbajtur gjallë familjen Kadir, duke mbrojtur vëllezërit e motrat e tyre dhe duke i mbajtur ata së bashku.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS