Yali Çapkini – Episodi 1 – Pjesa 1

HomeYali Çapkini

Yali Çapkini – Episodi 1 – Pjesa 1

Yali Çapkini – Feriti, djali i një familje të pasur, është i famshëm për shfrenimin e tij. Gjyshi i tij Halis Aga mori një vendim kur policia bastisi shtëpinë e tij dhe vendosi të marrë vajzën e një familjeje që ata janë afër nga qyteti i tij Gaziantep si një nuse për nipin e tij.

Ky është, Yali Çapkini.

COMMENTS