HomeSlideYeni Hayat

Yeni Hayat – Episodi 6 – Pjesa 2

Ademi ka perfunduar ushtrine dhe eshte ne kerkim te nje pune, por pa sukses. Jeton me gruan, Nevinin dhe vajzen. Bejne nje jete modeste dhe te lumtur me veshtiresite e veta.
Jasemini, eshte nje vajze e re, shume e bukur qe eshte martuar me Timurin. Ka lekun e dynjase, por ç’e do kur s’ke dashurine dhe qetesine. Ndonjehere dhe e rreh. 

Timuri eshte nje biznesmen shume i pasur qe merret dhe me gjera te pista. Ka nje vajze Gokcen nga martesa e meparshme dhe gruan, Jaseminin. Nga biznesi i tij, jeta e Jaseminit eshte ne rrezik. Ata e kercenojne me jeten e saj duke i treguar se jane te afte qe t’i vene dhe bomb ne makine. 

Timuri çmendet dhe kerkon nje bodyguard profesionist. Bekiri, nje shok i Ademit qe punonte tek shtepia e Timurit i jep menjehere lajmin per punen Ademit dhe keshtu me familjen e tij, zhvendosen ne shtepine e Timurit.
Ketu fillon nje jete e re, Ademi do te afrohet me Jaseminin nderkohe qe kjo e fundit eshte ne perpjekje e siper per te marre nje identitet te ri dhe per t’ia mbathur nga kjo jete me Timurin. Ajo perfshihet me njerez mafioz per nje identitet te ri, a do mundet te shpetoje ajo? Ademi do jete aty ne çdo hap te saj.

COMMENTS