HomeSlideErkenci Kus

Zog i Hershem – 7/3

Sanem është një vajzë e re, e thjeshte, e qeshur dhe e gjallë, e cila, ndryshe nga motra e saj e madhe, Leyla, eshte marre me menaxhimin e nje dyqani ushqimor qe ne moshe te vogel. Sanem eshte ne kerkim te nje pune zyre ne nje kompani ku punon motra e saj. Ajo vendos te aplikoje dhe pas kesaj kerkese, ngjarjet do te fillojne. Shefi, Aziz ka dy djem; Xhan dhe Emre . Sanem nuk eshte e dhene pas punes ne zyre dhe fillon e gjen veten ne ngjarje interesante.

COMMENTS