HomeSlideBay Yanlis

Zoteria i Gabuar – 8-2

Ozgür është pronar i restorantit shumë të vlefshëm dhe jeton një jetë të ngathët, por të lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi tani është lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është e vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është i suksesshëm në çështjet e marrëdhënieve, Ozgür fillon ta udhëzojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat e saj për të marrë njeriun që i pëlqen.

COMMENTS